Dietist

FÖRBÄTTRA DIN HÄLSA, PRESTATION OCH NÅ DIN MÅLVIKT

  • Amanda hjälper till med nutritionsrelaterade problem som tex övervikt, fetma, undervikt, höga blodfetter, diabetes typ 2.

  • Se över din kost och få i dig dem viktiga delarna ur kosten så att du ger kroppen möjlighet att anpassa sig till träningens krav eller allmänt bra välmående.

  • Prestera mera med nutritionell timing i samband med träning och lär dig mer om kostens betydelse vid återhämtning, prestationshöjning, muskelsyntes och glykogenuppladdning.

Föreläsningar/workshops

Utifrån företagets eller idrottarnas mål med hälsosatsning skräddarsyr Amanda föreläsningen så att den blir unik och högst aktuell. Kostråden bygger på den aktuella forskningen vad gäller näringsrekommendationer vid specifika målgrupper. Tanken med föreläsningen är att ge varje åhörare inspirerande och lättbegriplig information med praktiska exempel som portionsstorlekar, sockerinnehåll osv.

För idrottsföreningar så är Amanda en av SISU's idrottsutbildare så kontakta gärna SISU för att se o din klubb/förening är ansluten till SISU.

Pris Hör av dig till Amanda för offert

Kostrådgivning

Kostrådgivning riktar sig till dig som vill ha en individuell kost- och träningsplan utifrån din målsättning och nuvarande hälsostatus. 

Du får hjälp med mätningar, kostanalyser, kostscheman, samtal och uppföljningar. Amanda som är dietist baserar sina kostråd utifrån vetenskapligt underlag och beprövad erfarenhet. 

Pris 800 kr/besök

Individanpassade menyer

Förbättra dina kost- och motionsvanor och få hjälp med att nå dina resultat. Du får en 4 veckors skräddarsydd meny med tillhörande recept. Du kan även köpa till en träninsgplanering med träningsprogram.

Pris 1 995 kr

Matlagningskurs

En kul matlagningskurs där dem handfasta råden till en målgrupp görs till en praktisk lektion där man tillsammans lagar flera mycket goda maträtter som är energi och näringsriktiga för deltagarna.

Pris Hör av dig till Amanda för offert

Mat-shoping

Vi träffas i en matvaruaffär och går igenom vad du kan välja för livsmedel för att få en bättre kosthållning, du får även tips på vad man ska undvika och vart man hittar fällorna. Vid detta tillfälle får du också en handlingslista på alla bra produkter som du bör ha hemma för att lyckas få en bra kosthållning.

Pris 1000 kr

Vill du veta mer

Är du nyfiken på att få veta mer?